[UA006​]​Audiodrome

by Third I

/
  • Streaming + Download

     

1.
02:29
2.
3.
04:44
4.
03:32
5.
6.
7.
8.
04:00
9.
08:12
10.
03:36

about

Kraj 2011. godine ćuprijsko-niški ambient industrial noiz dvojac “THIRD I” rešio je da obeleži novim albumom i njime obeleži “početak kraja sveta i veka” (tj. 2012. godine jelte). Bend istovremeno slavi i 5 ipo godina postojanja (kad već nisu slavili jubilarni 5. rođendan), a “Audiodrome” je i njihovo 20. (ha! jubilarno) izdanje.

Album je izašao za češku etiketu Rauha Turva (rauhaturva.blogspot.com) na KASETI, dok CD izdaje grčka etiketa Werkstatt Recordings (www.facebook.com/profile.php?id=100002017110955). Na B strani kasete nalazi se svojevrsni “best of” kao poklon ili kazna (kako kome) slušaocima za (ne)vernost svih ovih godina.
Digitalna (download)verzija albuma je u izdanju Underground Alliance Records-a.

“Audiodrome” je inspirisan Kronenbergom, Klajvom Barkerom, sajberpankom, i raznim (anti)utopijama, užasima svih vrsta a pojnajviše onim našim-ljudskim, ličnim (a bogami i kolektivnim). Tako da kada su rekli da je album je samo “uvod u početak kraja sveta i veka” nisu se ni malo šalili. Štaviše, bend planira da vam do kraja godine svašta kaže u par izdanja koja možete očekivati u narednom periodu.

stvar "new order" se moze poslusati na www.youtube.com/watch?v=D9FNjkelBeE
B stranu kasete i još malo toga možete poslušati i skinuti na thirdinoise.blogspot.com/p/listen-on-line.html
a kompletna dosadašnja diskografija je dostupna na thirdinoise.blogspot.com/p/discography-n-download.html .

Kaseta je odavno rasprodata ali je disk NABAVLJIV direktno od benda. Cena je 200din / 2evra + ptt ili još bolje - trejd za neko vaše izdanje.
Više informacija na:
www.thirdinoise.co.nr
www.facebook.com/thirdinoise

credits

released February 12, 2012

tags

license

all rights reserved

about

Underground Alliance Records

Underground Alliance Association and the U.A.label was created in late 2011, in order to promote and connect producers of alternative electronica,from countries of former Yugoslavia.

contact / help

Contact Underground Alliance Records

Streaming and
Download help